Popis
Návod na prípravu:
Cestoviny sa vkladajú do vody, ktorádosiahla bod varu. Doporučená doba varenia10-15min. Počas varenia, najme v prvej polovici, je potrebnécestovinu premiešať.
Zloženie: špaldová múka biela (z pšenice špalda),čerstvé vajce (8 vajec na 1kg múky) , soľ- himalájska
Alergén: lepok, vajce
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 g :
– Energia : 2924,09 kJ / 699 kcal
– Tuky : 32,06 g
– nasýtené mastné kyseliny : 12,30 g
– mononenasýtené mastné kyseliny : 12,30 g
– polynenasýtené mastné kyseliny : 5,47 g
– Sacharidy : 52,81 g
– Z toho cukry : 1,05 g
– Vláknina : 6,31 g
– Bielkoviny : 46,44 g
– Soľ :0,53
Dátum spotreby: viď na obale
Podmienky skladovania: suché a tmavé miesto
Recenzie
Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.