Popis
Návod na prípravu:
Cestoviny sa vkladajú do vody, ktorá dosiahla bod varu. Doporučená doba varenia 10-15 min. Počas varenia, najme v prvej polovici, je potrebné
cestovinu premiešať.
Zloženie: špaldová múka biela (z pšenice špalda),čerstvé vajce (8 vajec na 1kg múky) ,soľ-himalájska
Alergén: lepok, vajce
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 g :
– Energia : 2919,36 kJ / 698 kcal
– Tuky : 132,01 g
– nasýtené mastné kyseliny : 12,28 g
– mononenasýtené mastné kyseliny : 12,23 g
– polynenasýtené mastné kyseliny : 5,46 g
– Sacharidy : 52,73 g
– Z toho cukry : 1,04 g
– Vláknina . 6,3 g
– Bielkoviny : 46,3 7g
– Soľ . 0,53 g
Minimálna trvanlivosť do: viď na obale
Podmienky skladovania: suché a tmavé miesto.
Recenzie
Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.